STUDENTSKA KOLONIJA GRISIA

8. – 15. 08. 2018.


8. kolovoza 2018. - 15. kolovoza 2018.


"Studentska kolonija Grisia" se organizira s namjerom da omogući mladim generacijama umjetnika ljetno upoznavanje i druženje s kolegama iz različitih sredina, bilo hrvatske ili inozemstva. Ove je godine Muzej Grada Rovinja - Rovigno pozvao na Studentsku kolniju Grisia studente sa Akademija iz Zagreba i Beograda. Zagrebačku grupu studenata predstavljaju: Mihael Klanjčić, Iva Zagoda, Josip Drdić, Jelena Petric, Mia Maraković, Bianka Garčević, Andrej Beštak, Marina Ivančić. Beogradsku akademiju predstavljaju studenti: Nina Jeftić, Teodora Rakidžić, Sofija Rakidžić, Aleksandra Marić i Luka Marković. Selektorica Beogradske grupe je Katarina Stanković Bjegović.

Tijekom jednotjednog boravka na "Studentskoj koloniji Grisia" sudionici trebaju 12. 08 2018. izložiti svoje radove na izložbi u istoimenoj ulici "Grisia" prema propozicijama i pozivu izložbe "Grisia".

Sudionici mogu svoje radove, koje će izlagati na izložbi, naslikati u Rovinju ili mogu donijeti sa sobom, organizator ne osigurava slikarski materijal.

Organizator osigurava sudionicima "Studentske kolonije Grisia" besplatan smještaj u izviđačkom kampu (10 min do centra). Sudionici će u izviđačkom kampu imati šatorski smještaj s izviđačkom kuhinjom i sanitarijama.

Sudionici "Slikarske kolonije Grisia" trebaju sa sobom donijeti svoju vreću za spavanje i osobne stvari i odgovorno, s pažnjom, koristiti smještaj.

Troškove putovanje snosi organizator u visini autobusnih karata u oba smjera. Molimo pozvane da prethodno najave svoj dolazak najkasnije do srijede 01.08.2018. na e-mail adresu: dario.sosic@muzej-rovinj.hr

Za sve nejasnoče i pitanja možete se obratiti na mobilni telefon: Dario Sošić 098 170 7869 ili u upravu muzeja na fiksni telefon: 052/816-720

Prikaži sve
Sakrij


Web stranica je u procesu prilagodbe.   Zatvori