Povremene izložbe

TRAŽI
RADNO VRIJEME
Svakodnevno : 10.00 – 13:00 sati
Nedjelja i ponedjeljak zatvoreno
 
ULAZNICE
odrasli 15,00 kn
učenici/studenti/grupe (10 i više) 10,00 kn
djeca do 10 godina, osobe starije od 65 godina i osobe s posebnim potrebama besplatno 
 

"Studentska kolonija Grisia"

Kampus "Grisia"

----
7. kolovoza 2017. - 17. kolovoza 2017.


"Studentska kolonija Grisia" se organizira s namjerom da omogući mladim generacijama umjetnika ljetno upoznavanje i druženje s kolegama iz različitih sredina, bilo hrvatske ili inozemstva. Ove je godine Zavičajni muzej grada Rovinja pozvao na Studentsku kolniju Grisia studente iz Akademije likovnih umjetnosti iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Pedagoške akademije u Ljubljani.

Tijekom desetodnevnog boravka na "Studentskoj koloniji Grisia" sudionici trebaju 13. 08 2017. izložiti svoje radove na izložbi u istoimenoj ulici "Grisia" prema propozicijama i pozivu u prilogu.

Sudionici mogu svoje radove, koje će izlagati na izložbi, naslikati u Rovinju ili mogu donijeti sa sobom, organizator ne osigurava slikarski materijal.

Organizator osigurava sudionicima "Studentske kolonije Grisia" besplatan smještaj u izviđačkom kampu (10 min do centra). Sudionici će u izviđačkom kampu imati šatorski smještaj s izviđačkom kuhinjom i sanitarijama.

Sudionici "Slikarske kolonije Grisia" trebaju sa sobom donijeti svoju vreću za spavanje i osobne stvari i odgovorno, s pažnjom, koristiti smještaj.

Troškove putovanje snosi organizator u visini autobusnih karata u oba smjera.

Molimo pozvane da prethodno najave svoj dolazak najkasnije do ponedjeljka 07.08.2017. na e-mail adresu: dario.sosic@muzej-rovinj.hr

Za sve nejasnoče i pitanja možete se obratiti na mobilni telefon: Dario Sošić 098 170 7869 ili u upravu muzeja na fiksni telefon: 052/816-720

Prikaži sve
Sakrij


IZBOR FOTOGRAFIJA